Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici İncelemesi

1656
Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici

Neutrogena Hydro Boost serisi reklamlarda Sedef Avcı ile tanıştığımız ürünlerden. Neutrogena’nın yeni marka stratejisini ve ürünlerini genel olarak seven biri olarak tanıtıldığı gün hemen koşa koşa gittim. Bir kere lansmanda kendilerini çok iyi ifade ettiklerini söylemeliyim. Peki ürünler gerçekten ne kadar başarılıydı? Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici radarıma giren ilk ürünlerden. Önce ürünle ilgili bilgi alalım sonra Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici blog yorumlarına geçelim ne dersiniz? 🙂 Evet diyeceksiniz mecbur 😛

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici hakkında bilgi

Önce sizinle Neutrogena’nın ürünle ilgili verdiği bilgileri ve iddialarını paylaşayım. Sonra ne kadarına katılıyorum göreceğiz 🙂

Yenilikçi bir teknolojiye ve hafif bir yapıya sahip Yeni Hydro Boost Jel Temizleyici, suyla aktive olarak cildinizdeki kir, yağ ve makyajı ciltte kalıntı bırakmadan temizlerken aynı zamanda cildinizi neme doyurur.

El çatlamasına iyi gelen kremler incelemesi

Hyaluronik Asit içeren ve patentli bir temizleme teknolojisiyle geliştirilen Hydro Boost® Jel Temizleyici, cildi etkili bir şekilde temizlerken suyu cilde hapsetmeyi sağlayan cilt bariyerine zarar vermez. Böylece cildiniz temizlendikten sonra kurumaz, tazeliğini ve canlılığını korur.

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici; Gözenekleri tıkamaz. Hassas ciltler için uygundur.

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici incelemesi

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici iddia edildiği gibi hafif bir yapıya sahip. Kolayca köpürüyor. Ben köpürmeyen temizleyicileri pek sevmediğime karar verdim. Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici bu konuda benden tam not aldı.

Cilt temizliğinde çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Benim gibi kuru ve hassas ciltli biri için gayet uygun. Yalnız makyajı tamamen çıkardığını söyleyemem. Her temizleyici ne kadar çıkarıyorsa o kadar çıkardı. Sonrasında yine akan rimellerimi göz temizleyici sular ile çıkarmak durumunda kaldım.

Nivea sıkılaştırıcı vücut yağı incelemesi

Hyaluronik asit içerdiği iddiası var. Ne kadar içerdiğini bilmiyorum zira %1 bile olsa içeriyor yazılabiliyor sanırım. Bu konuyla ilgili yorum yapamadım.

Cildimi Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici ile yıkadıktan sonra kurumadı, kızarmadı ve tertemiz hissettirdi. Bu konuda da markaya katılıyorum.

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici benden geçer not aldı.

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici fiyatı da 20 TL altında olduğundan kesinlikle şans vermeniz gerekenler listesine eklenmeli.

Gizem Aydoğan

Facebook ve Instagram hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ?