adidas’tan serin tutan Heat.RDY koleksiyonu

#HOMETEAM hareketiyle dünyanın dört bir yanında evlerinde olan herkesi aktif olmaya davet eden adidas, evde antrenmanların daha konforlu yapılmasını sağlayacak bir koleksiyon sunuyor. Yeni Heat.RDY koleksiyonundaki tüm ürünler sahip olduğu üstün kumaş teknolojisiyle ısı yoğunlaştığında sağladığı hava akımı sayesinde serinleterek üstün performans sergileyebilmeye olanak veriyor.

Sıcak ortamlardaki antrenmanlar için Tişört

Heat.RDY Training 3-Stripes Tişört, sıcak ortamlardaki performansı en iyi şekilde sergilemeye yardımcı oluyor. Hafif, yumuşak dokulu ve serin tutan kumaştan üretilen model, normal kesimi ile rahatlık sunuyor.

Fiyatı: 349 TL

Serin ve kuru kalmayı sağlayan, basınç uygulayan tayt

Heat.RDY Training 7/8 Tayt, her türlü antrenmanda serin kalmayı sağlıyor. Böylece sadece nefese ve hareketlere odaklanmak kolaylaşıyor. 7/8 boy tasarımı ile bileğin birkaç santimetre üzerinde kalıyor. Basınç uygulayan, esnek kumaşı ile kasları destekleyen model, lazer kesim perfore detayları ile konfor ve stil sahibi bir görünüm sunuyor.

Fiyatı: 749 TL

Çift katmanlı şort

Hareket özgürlüğü, koruma ve destek sağlayan iç taytı ile ikisi bir arada tasarıma sahip Heat.RDY Şort, hafif, nefes alabilen kumaş ile en zor antrenmanları bile rahatlıkla yapmayı sağlıyor. Loş ışıklarda parlayan reflektöre sahip şortun iç taytı aynı zamanda havalandırma sağlayarak serin kalmaya yardımcı oluyor.

Fiyatı: 299 TL

Nefes alabilen atlet

Son derece hafif ve yumuşak olan Heat.RDY atlet, günlük antrenmanlarda serin kalmaya yardımcı oluyor. Model, yan kısımlarındaki kesik detayları ile ekstra havalandırma sağlıyor. Sıcağı yok eden teknolojisi ve reflektörüyle bu atlet Heat.RDY şort ile kombinlemek mümkün.

Fiyatı: 249 TL

Şıklığından ödün vermeyenler için spor elbise

Gameset Heat.RDY Y elbise, rahatlığın yanı sıra blok renkli tasarımı ile şıklık katarken göğüs kısmındaki file detayıyla en yoğun antrenmanlarda bile serin kalmayı sağlıyor. Hafif elastik Y sırt kesimi ile özgürce hareket edebilmeye olanak tanıyan elbise çıkarılabilir pedli iç sütyene ve ayrı iç tayta sahip.

Fiyatı: 599 TL

Hareket özgürlüğü sağlayan erkek tişörtü

Ergonomik kesimli Heat.RDY erkek antrenman tişörtü teknik özellikleri sayesinde antrenman boyunca serin kalmaya yardımcı oluyor. Nefes alabilen kumaştan üretilen tişört, hafif ve esnek yapısıyla hareket özgürlüğü sağlıyor. Stratejik alanlardaki güçlendirme detayları ile dayanıklılık sağlayan model, kaynak dikişleri ile yumuşak bir dokuya sahip.

Fiyatı: 349 TL

Serinleten erkek şortu

Serinletici malzemelerle güçlendirilen Heat.RDY teknolojisine sahip TRG şort, teri vücuttan uzaklaştırarak doğal uyum sağlıyor, hava akışına yön vererek özgürce hareket etmeyi sağlıyor. Fiyatı: 389 TL

Evde spor için ideal ayakkabı

Okyanuslardan toplanan plastiğin geri dönüştürülmesiyle üretilen Ultraboost Summer.RDY ayakkabı hafifliğiyle dikkat çekiyor. Hafif ve nefes alabilen monofilament örgü sayası ile sıcaklığın daha fazla olduğu kapalı ortamlarda spor yaparken ayakların serin kalmasını sağlıyor. Hızlı tepki veren yastıklamaya ve şeffaf dış tabana sahip bu model evde spor yapmak için ideal bir kullanıma sahip.

Fiyatı: 1.349 TL

İlgili içerikler