Gillette Venus Breeze incelemesi

Tıraş etmenin en büyük dezavantajı tıraş edilen bölgeyi sabunlasam mı, tıraş köpüğü mü sürsem yoksa kremle mi tıraş etsem gibi kafanızda binlerce soru ile duşa girmenizdir. Ben hem vakit darlığı hem de ağrı/acı çekmek istemeyen bir kadın olarak istenmeyen tüyleri alma yöntemi olarak tıraşı tercih ediyorum. Bu sebeple de hemen her markanın tıraş bıçağını denemeye özen gösteriyorum. Bu yazımda sizlere son 2 tıraşta denediğim Gillette Venus Breeze ‘i anlatacağım. Gillette Venus Breeze kullananlar önerince ben de hemen bir tane edindim ve denedim. Yazıyı okuduktan sonra eminim ki indirimde gördüğünüz ilk an sepete atacaksınız. Bu arada Gillette Venus Breeze Spa olanı pembe Gillette Venus Breeze olan lila renkte 🙂

Gillette Venus Breeze incelemesi

Gillette Venus’ün daha önce kadınlar için üretilen pembe tıraş bıçaklarını kullanıyordum ve açıkçası o kadar etkili olduğunu düşünmüyordum. Tıraştan sonra tahrişten çok çektiğim için de özellikle bacaklarımı tıraş köpüğü yerine nemlendirici sürerek tıraş ediyordum. Tıraş sonrası batık sorunu hemen her kadının sorunudur. Bir diğeri de kızarıklıktır. Tıraş sonrası bacaklarınız minik minik kırmızı olur. Tahriş sebepli bu görüntü özellikle yaz aylarında çok rahatsız edici ve can sıkıcı. Nemlendiriciyi tıraş köpüğü kullanma sebebim buydu. Taa ki geçen günlerde Gillette Venus Breeze kullananlar kervanına katılana kadar.

Gillette zaten tıraş bıçağı konusunda efsane bir marka eyvallah ancak bu Gillette Venus Breeze’in asıl olayı jel barları. 3 bıçaklı bir tıraş bıçağının hem ön hem de arka tarafına 2 tane jel bar sabitlenmiş. Normalde dokunduğunuzda yumuşak plastik gibi görünen bu jel barlar meğer kayganlaştırıcı özelliğe sahipmiş. Duşa girip ıslattığınız anda tek yapmanız gereken tıraş bıçağını nereyi tıraş edecekseniz tüylerin aksi yönünde hareket ettirmek. Hem gerçekten kayganlaştırıyor hem yumuşatıyor. Ayrıca da müthiş kokuyorlar.

Gillette Venus Breeze kullananlar bana deneyimlerini mutlaka yazsın. Size bir de önerim var. Tıraş bıçağını duşta bırakmaya alışkın olduğunuzu tahmin ediyorum. Bu ürünü özellikle duştan almanızı öneririm zira eriyebilir ve jel bar filan kalmayabilir. Bahaneyle bakterilerin üremesine mahal veren bu uygulamadan da kurtulmuş olursunuz çünkü tıraş bıçağını duşta bırakmak pek zararlıymış.

Gillette Venus Breeze fiyat : Trendyol’da Gillette Venus Breeze fiyatı 17 TL civarında. Hepsiburada’da Gillette Venus Breeze fiyatı 17-18 TL arasında ve n11’de 23 TL civarında fiyata satılıyor.

Gillette Venus Breeze kullananlar kimler? Yorumları bekliyorum 🙂

Instagram DM: @gizemaydogan

İlgili içerikler