Mac sıkıştırılmış pudra yorumu

Mac sıkıştırılmış pudra fotoğrafta da gördüğünüz gibi hunharca kullandığım ve hatta artık sonuna yaklaştığım bir ürün. Mac sıkıştırılmış pudra yorumu bu yüzden fotoğraftan belli olduğu üzere önerilen ürünler yorumuna girecek 🙂

Mac pudra konusunda bence en başarılı markalardan biri. Yıllarca şeftali rengi allığını da pek sevmiştim ama pudra konusunda daha bile başarılı olabilirler.

Mac sıkıştırılmış pudra yorumu

Mac sıkıştırılmış pudra internet sitesinden de satın alabileceğiniz ve inceleyebileceğiniz bir ürün. 5 renk seçeneği var. Ben en hafif olan Light seçeneğini kullanıyorum. Light haricinde medium, medium dark, dark ve deep dark seçenekleri var.

Mac sıkıştırılmış pudrayı fırça ile uyguluyorum. Cilde belirgin bir renk vermiyor. Sadece parlamasını önlüyor ve ciltteki yağı kontrol altına alıyor. Benim cildim kuru olduğundan yağlı ciltte nasıl durur bilemiyorum ama altına nemlendirici sürdüğümde cildim parıl parıl parlarken Mac sıkıştırılmış pudrayı sürünce parlaması ciddi oranda azalıyor.

Fırça veya ped ile uygulanabilen bir pudra. Ben pudra sürerken genelde ped tercih ediyorum. Şöyle bir avantajı da var ki mesela gün içinde makyajım azaldığında veya terlediğimde hızlıya rötuş yapabiliyorum.

Cildimde herhangi bir tahrişe neden olmadı. Akne vs oluşturmadı. Gözümü de kızartmadı veya sulandırmadı. Pudranın dezavantajı sürerken kolayca göze kaçabiliyor olmasıdır. Mac sıkılaştırılmış pudra bu açıdan da oldukça başarılı.

Mac’in en başarılı ürünlerinden biri olduğu kesin. Mac’in genel sorunu internetten satış için pek uygun bir marka değil bence. E-ticaretin uçtuğu şu günlerde online satış için sitelerini biraz geliştirseler fena olmaz. Renklerin online platformda daha rahat algılanabiliyor olması gerekli.

Mac sıkıştırılmış pudra fiyatı: 109 TL

Mac pudra kullananlar yorumları

İlgili içerikler