Vichy Liftactiv Collagen Specialist İncelemesi

Vichy Liftactiv Collagen Specialist yorumları ile karşınızdayım. 2 haftadır kullanıyorum ve etkisini hissetmeye başladığım an oturup yazmak istedim.

Vichy sevdiğim markalardan biridir. #GizemDenio yazı dizilerinde de sıklıkla karşınıza çıkar. Vitiligo sorunu sebebiyle onlarca güneş kremi denemiş ve bu denemeler sonucunda beğendiğim markalar arasına girmişti. Vichy renkli güneş kremi incelemesi sonrasında Aqualia Thermal kremlerini de denemiş ve epey memnun kalmıştım. Son denediğim Vichy ürünü ise Vichy Liftactiv Collagen Specialist yüz kremi.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist ne işe yarar?

Yaşlanma karşıtı bakım serisine giren bir gündüz bakım kremi olan Vichy Liftactiv Collagen Specialist, kırışıklıkları azalttığı ve kolajen kaybı nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerini düzelttiği iddiasında. İçeriğindeki aktif bileşenlerde doğadan ilham aldığını söylüyor. C vitamini, peptitler ve Vichy Volkanik Suyu içeriyor ki biliyorsunuz bu volkanik su çok meşhur. Tüm cilt tiplerine uygun. Sabah ve akşam uygulanabilir bir ürün. Faydalarını belirtirken internet sitesinde “İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır, cilt tonunu eşitler” demiş Vichy.

Şöyle de bir kanıtlanmış etki skalası mevcut, internet sitesinden aldım:

Anında: Elastikiyet kazanımı +52%*

4 haftada: Kırışıklıklar -16%**

8 haftada: Kırışıklıklar -24%***

Ciltte sıkı görünüm sağlar ve leke görünümünü azaltır

*Instrumental test, 40 kadın

**Klinik skorlama, 58 kadın, kaz ayağı kırışıklıkları

***Klinik skorlama, 58 kadın, alın kırışıklıkları

Peki ben ne şekilde kullandım ve fikirlerim neler?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist yorumları

Benim cilt tipim kuru ve hassas. Özellikle kış aylarında yüzümü yıkadıktan veya duşa girdikten sonra cildim epey kurur, hatta zaman zaman burnumun kenarları pul pul dökülür. Güldüğümde gözlerim epey kısıldığından 30 yaşını henüz bitirmiş olmama rağmen göz kenarlarımda minnoş kaz ayaklarım da vardır 🙂 2 hafta kullanım ile Vichy Liftactiv Collagen Specialist yorumlarım şu şekilde ki: Kuruluk hissi hiç kalmadı diyebilirim. Sabah ve akşam cildimi temizledikten sonra kullanıyorum.

Kıvamlı ancak yağlı hissi bırakmayan bir yapısı var. Hafif belli belirsiz kokusu iyi hissettiriyor. Cilde sürdüğünüzde hızla emilmesi beni en çok etkileyen özelliklerinden biri oldu. Zira yağlı hissinden hiç hoşlanmam pek çoğunuz gibi. Ürün etkisini 4 haftada gösterdiğini iddia ediyor ancak gözlerimin kenarındaki minnoş çizgilerin azaldığını ve daha gergin göründüğünü söyleyebilirim. Bence bu şekilde düzenli kullanmaya devam edersem 4 haftada epey yol kat etmiş olacağım.

Yani ben beğendim. Benden geçer not aldı. Fiyat biraz yüksek gelebilir ancak etkisine göre epey hak ettiğini de söylemeliyim.

Sevgiler

Gizem 🙂

 

İlgili içerikler