Vakko ojeleri L’Oje satışa çıkıyor

1024

Vakko 2018 Yaz sezonunu yoğun ve canlı renkleri içeren yepyeni bir oje koleksiyonu ile karşılıyor. Vakko ojeleri L’Oje çok yakında satışta olacak.

Vakko’nun sunduğu yepyeni bir ilk daha! Vakko’nun renk ustalığının kozmetiğe yansıması olan “Vakko L’Oje”, içerdiği pigmentleri, kalıcılığı ve örtücülüğüyle renklerin etkisini ve ışığın yansımasını tırnaklarda hissettirmeye hazırlanıyor.

Çabuk kuruma, uzun ömürlü parlak kullanım, dolgun fırçası ile konforlu sürüş ve koruyucu bakım yapması esas alınarak özel bir formülle geliştirilen Vakko L’Oje, bu sezondan itibaren kadınların favorisi olmaya adaylığını; Brilliant, Poudre, Vison, Bois de Rose, Rouge, Bordeaux, Bordeaux Nuit ve Violet Nuit seçeneklerinden oluşan renk paletiyle koyuyor.

İlgili yazı: En iyi bordo oje hangisi?

Vakko ojeleri L’Oje satışa çıkıyor

Klasik renklerin yanı sıra, Sakura ağacının zengin çiçeklerinden esinlenilmiş Rose Mat ve ilhamını Akdeniz’in en narin tonlarından alan Aqua Mat ile her sezon skalasına ve günün modasına uygun iki yeni renk ekleyerek genişlemeye devam edecek. “Vakko L’oje” tekli ve üçlü setler halinde satışa sunulacak.